27.02.2020  Представяне на книгата на Воден Чаиров - "Сила и страх"

 
Източник: Дарик радио.     
Позоваването на източника е задължително.
  

19.00 часа, Зала 10 на Военен клуб – Сливен"

Първата среща на сливенските читатели с Воден Чаиров и неговата последна книга "Сила и страх" ще се състои на 27-ми февруари във Военен клуб – Сливен. Това съобщиха организаторите за Дарик радио.

Редактор на сборника с 14 разказа е поетесата Ирена Панкева, а корицата е дело на големия ни скулптор Георги Чапкънов - Чапа. Издателство "SKY PRINT".

"Сила и страх" – не е просто сборник с разкази, а белетризирана "Animal Planet", чиито "визуални" ефекти са създадени от словесната плетеница на автора, а посланията са отправени към порасналите читатели на Емилиян Станев и Джек Лондон.

Натуралистични повествования за дългогодишните срещи на Воден Чаиров с многоликия див свят, където властват ураган от енергия – безценният дар на Сътворението и безкрайната мъдрост на поколенията, съхранила тайната за верния изход от ситуацията – във върховия момент на заплаха да отключиш спомена за спасение...

В селенията на неведомото сполуката зависи от физическата сила, опита, хитростта и издръжливостта, а упорството и контролът над безпокойството са най-надеждните съюзници. Съзнанието на преследваната жертва пази свещената карта на оцеляването. Не случайността и интуицията решават съдбата, а премислената тактика ... Да предвидиш ходовете на противника е равносилно на избавление...

"Ако искате да разберете повече за тези драматични моменти, както и кой се крие зад духовития псевдоним, заповядайте на 27-ми февруари, четвъртък, от 19.00 часа в зала 10 на Военен клуб – Сливен", казват домакините.


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 СЪБИТИЯ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени