6.11.2019  Заедно в час в Сливен - Стани част от нещо по-голямо

Източник: Заедно в час / Teach for Bulgaria    
Позоваването на източника е задължително.
  

18.00 часа, Зала "Май"

Програмата за професионално и лидерско развитие на "Заедно в час", която обучава и подкрепя хора от различни сфери да работят като учители, разширява своя обхват и вече е отворена за кандидатстване в област Сливен!

За да запознаем желаещите да кандидатстват за учители през 2020 г., организираме представяне на програмата на 6 ноември от 18:00 ч. в Община Сливен.

По време на събитието ще научите повече както за нашата работа и проблема с неравния достъп до качествено образование, така и за това как вие можете да помогнете за решаването му като същевременно развивате себе си. Ще обърнем внимание и на процесите по кандидатстване и подбор и ключовите детайли, свързани с програмата. За да присъствате на събитието, е необходимо да се регистрирате: https://bit.ly/2MK4evo

Каним ви да побързате, тъй като местата са ограничени. Ще ви очакваме!

До 15 ноември "Заедно в час" набира кандидати за десетия випуск участници в програмата си за професионално и лидерско развитие, които през 2020 г. ще преминат интензивно обучение, а от 15 септември ще започнат да преподават на ученици в 20 региона на България.

От 2010 г. "Заедно в час" работи за осигуряването на равен достъп до качествено образование на всяко дете в България. Мисията на организацията е да открива, обучава и развива способни и мотивирани професионалисти от различни сфери, които допринасят дългосрочно за положителна промяна на образованието в България. В рамките на програма за професионално и лидерско развитие те се обучават да работят като учители, придобиват педагогическа квалификация (ако нямат такава) и имат достъп до разнообразни надграждащи обучения – както за работа в класната стая, така и за бъдещото им професионално развитие.

"Заедно в час" е създадена по инициатива и с финансовата подкрепа на фондация "Америка за България" и е част от международната мрежа Teach For All, чийто подход успешно се прилага в над 50 други държави на шест континента.


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 СЪБИТИЯ   

<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени