Театрална постановка
"Два билета за Париж"

от Христо Христов

Източник: Театрално-музикален център - Разград
Позоваването на източника е задължително.  

Режисьор: Робин Кафалиев Постановка: Тодор Мадолев
Сценограф: Теодор Даскалов
Участавт: Робин Кафалиев, Таня Кожухарова, Атанас Бончев-Наката, Мариела Топалова, Марияна Бранкованова, Цветана Благоева, Николай Сяров, Йоана Иванова, Яцек Янков
  

Нощ преди сватбата в младоженския (многоженския) апартамент! Секс преди брака?!!! - може... Но ако е с непознат човек? Това изневяра ли е или.. алкохолно недоразумение?... И ако на сватбения си ден се налага на поразия да въвличаш сватбарите в лъжи (дори себе си), това измама ли е или?... А, ако единственото ти спасение е, още преди другите да са се усетили, бързо да изчезнеш някъде (например в Париж), това бягство ли е... или..

Тези (и други) поразии се случват в новата комедия "Два билета за Париж", и автор е Христо Христов, именно главният сценарист на "Аламинут".

Смейте се, вие, но на героите хич не им е до смях в тези сложни ситуации и задъхана динамика. О-ооо, какви решения само взимат и не взимат познатите ви актьори от емблематичното скеч-шоу - "Аламинут"! Да, Робин Кафалиев, Таня Кожухарова и Атанас Бончев - Наката нямат секунда спокойствие. С тях са се забъркали и колегите им Мариела Топалова, Йоана Иванова, Марияна Бранкованова, Цветана Благоева, Николай Сяров, Яцек Янков. Те буквално разплакват публиката, не от друго, а от смях, макар на самите да им се реве.

Забранено е за зрители със смяхова алергия или слаба диафрагма (трябва много въздух, за да се издържи). И, да... който до сега не го е знаел, ще осъзнае че:

Мъжете искат секс, а жените - щастлива любов. Но в края на краищата... едните и другите правят бебе!

Режисьор е Робин Кафалиев, а постановката е на Тодор Мадолев. Не случайно художник е скулпторът Теодор Даскалов. Музиката и шумът се причиняват от тон-режисьора Явор Якимов.

Наздраве, но... да не ви се случва....



Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 ТЕАТРАЛНИ ПОСТНОВКИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени