31.07.2019   Благотворителна цел "Поезия с китара"

Източник: Галерия "Май"
Позоваването на източника е задължително.

18:00 часа, Галерия "Май"

Сливен, последен юлски, жегав следобед. Интелигентни, млади хора се събират – четат свои стихове, кротко музицират, остъргват скромните си джобни парици за да подпомогнат 9 годишния Ники в борбата му с карценома и събират 380 лева. Тe са надеждата за бъдещето.


Вчера в родния Сливен направихме едно по-различно събитие, комбинирайки две форми на изкуството - поезия и музика...

Радвам се, че имах възможността да се обединя с @ekotowaa / @poetryandlove__ и да прелеем някои от нейните стихове с няколко красиви творби за класическа китара...

Специални благодарности и на @blagovestaa_m02, че на драго сърце се присъедини и представи красивите стихове...

За мен бе чест и удоволствие и се надявам това да прерастне в своеобразна традиция за града ни и да обединява все повече хората около изкуството!!

Илин Папазян
 

31.07.2019   Благотворителна цел "Поезия с китара"

Източник: Галерия "Май"
Позоваването на източника е задължително.

18:00 часа, Галерия "Май"

Силата на изкуството е в това, че ни обединява около нещо красиво, за да споделим насладата от сътвореното и да съпреживеем света на някого другиго! В духа на това, няколко млади сливналии решават да се обединят, за една кауза и да ни подарят една по-различна вечер с благотворителна цел.

В проекта "Поезия с китара" ще имате възможност да чуете някои от стиховете на Елена Котова, представени от Благовеста Митева и съпроводени от звуците на китарата на Илин Папазян. По време на събитието ще имате възможност да дарите средства за Ники, който е на 9 годинки и се бори с Остеосарком на десния крак.

Очакваме ви!
31.юли /сряда/ 18:00 часа галерия "Май"


 КОНЦЕРТИ