Театрална постановка
"Женско царство"


Източник:  театър "Класика"
Позоваването на източника е задължително.  

18.00 часа, Военен клуб- Сливен  

Театър "Класика" при Езикова гимназия- Сливен продължава с благотворителните си изяви.

На 09.05.2019 г.,от 18,00 часа ще представят "Женско царство" по Ст. Л. Костов във Военен клуб - Сливен. Това съобщи Соня Келеведжиева. По традиция, ще играят по покана на БЧК - Сливен за абитуриентите в неравностойно положение, както и за други каузи на организацията.

На 12 май 2019 г.,от 18,00 часа ще представят същия спектакъл в сливенското село Ичера. Театър "Класика" играят по покана на кмета и читалището в селото. Благотворително играят още за хората от балканските сливенски и котленски села Ичера, Градец, Нейково, Медвен и др. Заповядайте, за да видите за последен път на сцена трупата от абитуриенти на "Класика"!

"Женско царство" е синтез от динамична забавна актьорска игра, музика, цвят от драматични и комични ситуации, много хумор, песни и фолклорни танци. Най-играната българска комедия ще е по- различна, пречупена през гледната точка на "Класика", но и защото повечето от актьорите се качват за последен път на сцена, за да отдадат сърцата си на публиката.

 
В спектакъла могъщи стихии мерят сила - любовта и омраза, женското и мъжкото начало в света. Злоупотребата с властта, дадена на жените, ражда своеволия и насажда страх и подчинение у мъжете. Но дори Бог възроптава срещу проявеното от тях безумие и пренарежда света по своите закони. Проблемите, които спектакълът поставя са универсални- за доброто и злото, за красивото и грозното, за старите и младите и т.н.


Пожелаваме на "Класика" да покори за пореден път публиката си, а и журиращите на предстоящите театрални форуми!

На абитуриентите- на добър път!
Успех на книгата на Соня Келеведжиева към сърцата на читатели, режисьори и актьори.


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 ТЕАТРАЛНИ ПОСТНОВКИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени