1-5.04.2019  Спортна пролетна ваканция в Сливен

Източник: sliven-sport.com
Позоваването на източника е задължително.
  

Община Сливен и Регионална здравна инспекция - Сливен организират спортна пролетна ваканция "Ваканция – движение и здраве" от 1 до 5 април. През този период за всички ученици от 5-и до 12-и клас достъпът до баскетболното игрище в зала "Васил Левски" ще е свободен от 13 до 14 часа. Лице за контакт в залата: Събин Маринов.

Входът за волейболното игрище в двора на Медицински филиал - Сливен, ул. "Ген. Столетов" № 30 също е свободен от 16 до 18 часа. Лице за контакт: Николай Динков - в двора на Филиала.

Свободен е достъпът и до лекоатлетическа писта в покрита зала. Желаещите да се запознаят с основите на леката атлетика могат да се обърнат към Илиян Данев, който ще бъде на разположение в залата на 3 април от 15.00 до 16.30 часа.

Свободни за посещение са и спортните площадки на открито, изградени от Община Сливен в кварталите: "Сини Камъни", "Дружба", "Стоян Заимов", "Комлука", "Ново село", парка по поречието на река Асеновска, "Клуцохор", "Българка" и северно от ,,Двата Аслана", както и Футболната площадка на спортен клуб "Сини камъни" до спортен комплекс "Асеновец".

Организаторите са категорични, че редовните физически упражнения премахват чувството на напрегнатост, тревожност и безпокойство. Намаляват агресивността. Идеята на инициативата е да се осигури достъп до спортни съоръжения и да се насочи интересът на младите хора към спорта и двигателната активност.


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 СПОРТНИ ПРОЯВИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени