ArteVino – новото културно – развлекателно събитие в Сливен

Източник:  sliveninfo.bg
Позоваването на източника е задължително.  

Тези три дами направиха нещо уникално за Сливен. Те предлагат добро настроение в съчетание с хубаво вино, изкуство и приятна музика. Мястото на събитието е ресторанта на хотел "Централ" в центъра на Сливен. Часът – 18. Посрещат ви Благовеста Ценова, Мария Иванова и Габриела Стефанова.

"Благодарни сме на г-н Едоардо Миролио, който ни предоставя своя ресторант и хубавото си вино", заяви пред Sliveninfo Благовеста Ценова, която оглавява неправителствената организация "Европейски инициативи без граници".

"В днешното консуматорско общество ние искаме да създаваме. Все повече дами от Сливен го разбират, но се надяваме в нашата инициатива да се включат и кавалери", каза Благовеста Ценова.
  


Ето какво представлява инициативата на трите млади жени.

ArteVino – новото културно – развлекателно събитие в Сливен. Пред статива и бялото платно, което чака да улови въображението и творческия ти устрем.

С чаша вино в ръка, дебнеща за всяко малко потрепване на художника в теб. Звучи ти като познато усещане или е напълно нова и необитаема душевна територия. Вдъхновението дебне отвсякъде. Заповядайте да му се насладиш, ще има вкус на необятно вино. Приятелство, вино, изкуство, муза – това е Artevino.

Елате да прекарате една различна вечер, в приятна компания, рисувайки на чаша вино!

Това не е кръжок по рисуване, нито дегустация на вино. Това е неповторима комбинация, едно различно преживяване, нов вид релаксация, нов начин да прекарате време с приятели.

Artevino е поредица от събития за рисуване на авторски картини, с чаша вино в ръка и споделени мигове с приятели. Всяка седмицата, във фейсбук страницата на ArteVino, се обявява картината, която ще се рисува. Публиката има възможност да си избере своето творческо предизвикателство.

Мястото на събитието е Хотел Парк Централ. ArteVino е подходящо и за хора, които нямат опит с рисуването. Водещ на събитията е младата художничка Габриела Стефанова, която не се страхува да експериментира и няма да се измори да ни изненадва. Тя ще ни въведе в света на изкуството и ще ни води към твореца, който се крие във всеки от нас.

Организатори на събитието са Мария Иванова и Благовеста Ценова. Те и двете вярват, че Сливен е града с много възможности. Достатъчно е да си смел, иновативен, различен и да предложиш на публиката повече стойност. В рамките на два часа, в уютна обстановка, под звуците на релаксираща музика, всеки участник създава своя шедьовър.

Може да резервирате място на лично съобщение на страницата на ArteVino. Организаторите са осигурили: стативи, платна за рисуване, акрилни бои, четки, палитри, престилки, чаша вино и подробни напътствия от художник. Нарисуваните от вас картини остават за ВАС!.




Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 ТЕАТРАЛНИ ПОСТНОВКИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени