7.03.2019  Конкурс на тема "Водата е за всички"

Източник: "Напоителни системи" ЕАД.
Позоваването на източника е задължително
  .

Конкурс за фотография, плакат или рисунка на тема "Водата е за всички" инициира "Напоителни системи" ЕАД.

В конкурса могат да участват деца и младежи до 19 години. Участниците ще бъдат разделени в две възрастови категории - до 11 години и от 12 до 19 години. Няма ограничения относно техниката на изработка на творбата - рисунка, графичен дизайн, снимка, графика и др. Максимален допустим размер на творбата - формат А3. Задължително изискване е творбите да са свързани с темата на конкурса. Всеки желаещ може да участва само с една творба - фотография, плакат или рисунка.

Необходимо е творбите да бъдат поставени в плик с изписани на гърба на творбата имената на автора и възраст. На отделен лист, който се поставя в големия плик се вписват имена, възраст, адрес и телефон за връзка с участника.

Специално сформирани комисии, на териториален принцип, ще класират трите най-добри творби във всяка от възрастовите групи. Желаещите да участват, могат да подават творбите си в "Напоителни системи" ЕАД, Клон "Средна Тунджа" – гр. Сливен.

Крайният срок за подаване на творбите е 15 март 2019 г.

Световният ден на водата - 22 март 2019 г. ще бъде отбелязан с празник.

До 20 март на сайта на "Напоителни системи" ЕАД ще бъде публикувана информация за часовете и местата, на които ще се проведе награждаването на участниците.

почетни плакети и награди, с помощта на които ще продължат да развиват своя талант в областта на изкуството. За всички участници ще има поощрителни награди. Най-добрите творби ще бъдат използвани в календара на "Напоителни системи" ЕАД за 2020 г.


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 ИЗЛОЖБИ  

 
<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени