8.02.2019  Общата изложба на СБХ – Сливен

Източник: Галерия "Май"
Позоваването на източника е задължително
  .

Откриване: 17.30 часа, Галерия "Май"  

Шастливи сме да поставим началото на културната ни програма за 2019 с откриването на обща изложба на СБХ- представителство Сливен.

Като всяко начало и при нас то е свързано с много надежда, вяра и устрем за една силна, вдъхновяваща година, изпълнена с много емоции, изкуство и духовност. Желанието ни е творбите в тази изложба със своите цветове и форми, теми и сюжети да зарадват всички и да бъдат достойна изходна точка към следващите ни прояви. През годината в галерия "Май" ще бъдат представени редица самостоятелни и групови изложби.

С тях искаме да разнообразим и обогатим културния живот на Сливен.

 
В експозицията са представени произведенията на Кирил Стоянов, Светла Стоянова, Димитринка Дойчинова, Веселин Дамянов – Вес, Бурхан Капсъзов, Георги Чонков, Пеньо Иванов, Александър Петров, Велин Динев, Маргарита Дончева, Атанас Белов, Александър Дойчинов, Радка Стоева, Руси Недялков, Петър Кайраков, Иван Кашлаков, Живко Желязков, Благовеста Желязкова, Румен Спасов, Мариана Янкова, Данелина Косева и Паолина Ганчева. Изложбата може да бъде посетена до края на месеца.


 











Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 ИЗЛОЖБИ  
 Галерия "МАЙ"   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени