22.11.2018  Премиера на новата книга на Веселина Седларска "Депресията ме обича"

Източник:slivenpress.bg
Позоваването на източника е задължително.
  

17.00 часа, книжарница "Хеликон"  

Известната сливенска журналистка, а вече и много популярен и обичан писател, Веселина Седларска ще представи днес в нашия град новата си книга "Депресията ме обича".

Срещата с читатели и почитатели ще е от 17 ч. в книжарница "Хеликон" на главната улица. "Елате, донесете усмивките си, никакви цветя!" - е написала Веселина Седларска в профила си във фейсбук.

Преди няколко дни тя представи книгата си и в предаването "120 минути" на bTV. Там Седларска направи коментари и на ситуацията в страната:

Много пъти сме правили рестарт на системата, появява се бъг – правим рестарт, и тя някак тръгва. Но сега ми струва, че само с рестарт няма да се получи, защото май е нужен нов софтуер – ново отношение към хората и ново отношение към проблемите.

Не бих нарекла днешните протести "пиянството на един народ", защото ми се струва, че по-скоро има едно отрезвяване по отношение на демокрацията.

 
Започваме най-после да разбираме, че демокрацията не ни обещава по-добър живот. Демокрацията не ни обещава нищо, освен това, че можем да живеем така както си го отвоюваме, посочи още Веселина Седларска.

Това започна с майките – много емблематично и даже архетипно, защото най-силното нещо са майките, а най-слабото нещо са децата с увреждания, каза още тя.

Имаше съпричастност, което не е много типично за нас, майките бяха подкрепени и ми се струва, че този модел ще започне да измества безадресните протести и нещата ще стават по-конкретни, отбеляза още Веселина Седларска.


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 СЪБИТИЯ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени