12.10.2018  Нова спортна площадка в село Крушаре

Източник: Sliveninfo
Позоваването на източника е задължително.
  

Нова спортна площадка в село Крушаре откри днес кметът Стефан Радев.

Основно училище "Черноризец Храбър" в село Крушаре от днес е с нова придобивка – спортна площадка. "Надявам се много деца да имат възможност да играят и да спортуват на новата площадка. Спортът помага не само за физическото укрепване, но помага и за изграждането на вътрешна дисциплина. Той ще развие много от качествата, полезни за развитието на децата", заяви по време на откриването кметът Стефан Радев.

Той пожела на учениците много щастливи моменти и игри и изрази надежда, че ще успеят да я съхранят и ползват дълго време.

От своя страна кметът на село Крушаре Димо Станков благодари на Стефан Радев за поетата инициатива и съдействие от страна на Община Сливен.

Лентата беше прерязана в присъствието на заместник – кмета по финансите Румен Иванов, петкратната световна и шесткратна европейска шампионка по борба Станка Златева, кметове на населени места, представители на РУО – Сливен, учители и родители.

Спортното игрище е изградено със средства от Община Сливен. То е с размери 25/13, покритието му е от изкуствена трева, футболни врати и е оградено с метална мрежена ограда с височина 4 метра.


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 СПОРТНИ ПРОЯВИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени