30.08.2018  Куклен театър -Сливен открива фестивала One Love Tour

  
Източник: Държавен куклен театър - Сливен
Позоваването на източника е задължително.  

  One Love Tour продължава да изненадва гостите си на фестивала. Тази година участват изпълнители на различни стилове музика от България и Македония.

Специален гост на вечерния концерт в Русе, на 8 септемви, ще бъде легендата на македонската музика, виртуозният китарист Влатко Стефановски. Той ще представи балкански фолклор, блус, рок, джаз и най-новото от репертоара си пред русенската публика на площад "Свобода". Звукът на неговата китара завладява Балканите още в края на 70-те години. Талантът му създава магия, събира светове – Изток и Запад, фолклор и рок, Европа и Балканите. Влатко Стефановски е един от най-известните музиканти със своята уникална техника и звукоизвличане. Композитор и фюжън музикант, създал свой собствен стил.

Във видео-призива, към феновете на One Love Tour, той им обещава една незабравима вечер. Гостите на вечерния концерт от фестивала, ще се насладят на изпълненията на музиканти от двете държави: Ъпсурт, Оратница, Слаткаристика, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени…

Програмата на фестивала е целодневна и започва в 10:00 часа със спектакъл за най-малките, представен от Държавен куклен театър – Сливен. Почитателите на най-българския телевизионен формат Фермата, който стартира на 7 септември по БТВ, ще видят от близо специално изградената за турнето "Арена на дуелите". На нея те ще мога да премерят сили по между си и да изживеят емоцията от риалити предаването.

По време на One Love Tour, гостите на фестивала, ще имат въжможност да посетят и "Алея на занаятите", където ще си припомнят живата ни история, позабравените бит и традиции. One Love Tour е целодневен фестивал със забавления за всички поколения, различни стилове музика, с безплатен вход и очаква всички желаещи да се докоснат до музиката и душата на България и Македония, на 8 септеври в гр. Русе, площад "Свобода".


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 ПОСТАНОВКИ НА КУКЛЕНИЯ ТЕАТЪР   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени