30.08.2018  Цирк "Арлекино" гостува в Сливен

Източник: www.sliven.bg.
Позоваването на източника е задължително.
  

четвъртък и петък от 19:30 часа, събопа, неделя, понеделник от 18:00 часа
На площадката на Битака до Кауфланд
  

Цирк Арлекино идва с 40 животни! А децата от публиката също ще имат възможност да се включат в някои от скечовете.

Воден бивол танцьор, конят Гарфилд, който решава задачки, носати мечета, лама, питон са само част от атракциите на цирка, който е с най-голяма менажерия в страната. Любимецът на хлапетата - кенгуруто Оли, в момента е с контузия, но дресьорите се надяват до началото на представленията то вече да се оправи. Малчуганите и техните родители ще се забавляват с красивите кончета Фарук и Атила, най-малкият клоун Зак Марсел ще язди любимото си пони Бони, а мис Сара ще представи единствената дресура в Европа на носати мечета. Конят Гарфилд, който вече е във втори клас, тази година ще покаже как умножава.

До миналата година той само събираше числа с почукване на копитото си. В "Арлекино" са събрани екзотични животни от всички континенти ­ паун от Индия, бодливо свинче и воден бивол от Африка, лама от Перу, лисица от Европа, всяко от които изпълнява забавни номера.

Клоуните мистър Оли и мистър Ван са подготвили забавни нови скечове, които включват и сваляне на главата на единия. Освен че ще остане без глава, Мистър Ван ще прекара и 15 саби през тялото на асистентката си Мис Веселина. Мис Тифани, която е 7-о поколение цирков артист, ще представи дресура на нейните 10 котки. Дресьорът Иво ще покаже смразяващи кръвта номера със своя 4-метров питон. Децата от публиката също ще имат възможност да се включат в някои от скечовете, обеща Мистър Ван.
Facebook страница на цирк "Арлекино":



Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 ПРЕДСТАВЛЕНИЯ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени