Театрална постановка "Да бъдеш или не Ромео и Жулиета"
по Уилям Шекспир
 

Източник: Драматичен театър "Стефан Киров" - Сливен
Позоваването на източника е задължително.

режисьор: Марий Росен
сценограф Антония Попова-Стефанова
участват: Вяра Начева, Таня Йоргова, Деница Даринова, Християна Пенева, Ивайло Гандев, Димитър Марков, Ивайло Драгиев и Александър Евгениев.
  

С ПРЕМИЕРАТА НА "ДА БЪДЕШ ИЛИ НЕ РОМЕО И ЖУЛИЕТА" ОТКРИВАНЕ ЕСЕННИЯ ТЕАТРАЛЕН САЛОН-СЛИВЕН 2018 на 12 септември.

Пиесата е посветена на 100 годишния юбилей на театъра. Защо трябва да я гледате? Така, накратко, за да не губите време в четене, а направо да дойдете да гледате.

Пиесата е на Шекспир с първо име Уилям. Със сигурност го знаете. Англия, ренесанс, кралица Елизабет I, театър Глоуб, открито небе, хората гледат прави..

Пиесата я знаете още по-добре. Ромео, Жулиета, вражда, любов, смърт. Какво ви предлагаме ние. Шекспир си остава Шекспир, историята си е същата, костюмите са ренесансови, но Ромео и Жулиета сте вие. Стреснахте ли се? Няма страшно! Всичко е доброволно и с много любов. 22ма от вас ще бъдат с нас на сцената и заедно ще зададем въпроса: "Да бъдеш или не Ромео и Жулиета" Знам, че знаете, че това е от друга пиеса... Правим се малко на интересни..

И най-важното!!! Ваши водачи в това особено театрално приключение са двамата чаровници от 'Айде БГ. Ако не ги познавате, помолете някое дете да ви разкаже.




Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 ТЕАТРАЛНИ ПОСТНОВКИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени