11-14.06.2017  Tурнир по футбол "Млади надежди"

 
Източник: sliveninfo
Позоваването на източника е задължително.
  

Близо 350 деца ще вземат участие в турнира "Млади надежди" по футбол 5,7 и 9 за деца, родени през 2009, 2007 и 2006 г. съответно. Надпреварата ще се проведе в Сливен между 11-14 юни. Ръководството и цялостната организация по провеждането на турнира се осъществява от отдел "Детско-юношески и масов футбол" към БФС. Турнирът е част от кампанията "Хайде да ритаме" за подкрепа на детския, девически и юношески футбол на Българския футболен съюз.

Най-добрите 24 отбора от четирите футболни зони в България – София, Пловдив, Варна и Велико Търново ще участват, като всяка зона ще бъде представена от два тима.

Отборите ще бъдат разделени в две групи от по четири тима, които ще играят по системата всеки срещу всеки, за да определят класирането в групата от 1-во до 4-то място за Футбол 5,7 и 9. Втората фаза на турнира ще противопостави отборите от двете групи, като за 7 и 8 място ще играят четвъртите отбори, за 5 и 6 място третите, за 3 и 4 място вторите и за 1 и 2 място първенците в групите.

Призьорите ще бъдат наградени с купи и медали, а всички отбори ще получат топки, които са осигурени от Българския футболен съюз.

Откриването на турнира ще се проведе на 11 юни от 18:30 часа на стадион "Хаджи Димитър" в Сливен.

Целта на турнира е създаването на условия, при които децата в най-ранна възраст да се запознаят с правилата на играта футбол, да се разпространяват и утвърждават принципите на честната игра, колегиалност, взаимопомощ и морал, като пример за всестранно развитие на младите таланти.


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 СПОРТНИ ПРОЯВИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени