08.06.2018  Успешен край на проекта "Игри на открито – здраве за децата"

Източник: Обществен дарителски фонд - Сливен
Позоваването на източника е задължително
  

Успешно приключи проектът "Игри на открито – здраве за децата" на Детска ясла №3 в Сливен. На 7 юни бе открита новата детска площадка в двора на детското заведение, а възпитаниците на детската ясла зарадваха гостите с интересна програма, включваща песни, спортни състезания и приказката "Дядо вади ряпа".

Сред официалните гости бе и председателят на фондация "Обществен дарителски фонд-Сливен" Дора Куршумова. Тя получи благодарствено писмо от директора на Детска ясла №3 Антоанета Тодорова, заради съдействието на Фонда при подготовка та на благотворителните базари и за подкрепата при организиране на различните акции. ОДФ-Сливен осигури материали за изработването на сувенири и предмети за базарите, предостави и свои издания за благотворителна продажба.

Припомняме, че проектът "Игри на открито – здраве за децата" бе публикуван на дарителската платформа общността.com преди няколко месеца, а целта му бе да събере 2100 лв. за купуването на ударопоглъщаща настилка и нови съоръжения за игра в двора на яслата, тъй като старите бяха счупени и опасни. Освен чрез дарения през платформата, средства се събираха и чрез благотворителни базари, организирани от колектива на детската ясла. В базарите бяха продавани сувенири и предмети, изработени от децата, техните родители и учители.

Това бе поредната успешна инициатива, подкрепена от фондация "Обществен дарителски фонд-Сливен". ОДФ осъществява своята дейност с подкрепата на фондация "Работилница за граждански инициативи", с финансовата подкрепа на фондация "Чарлз Стюарт Мот"..


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 ПРАЗНИЦИ И ФЕСТИВАЛИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени