1.06.2018  Ученически финали по лека атлетика



Източник: sliven-sport
Позоваването на източника е задължително.
  

Сливен е домакин на Републиканските финали по лека атлетика от програмата на "Ученически игри '18" в групите на 5-7 клас. Проявата е утре и в неделя, на стадион "Хаджи Димитър". Участват 20 отбора, победители във всяка една от зоните в България.

Отборите на Трето училище "Д-р Иван Селимински" при момичетата и при момчетата, под ръководството на учителя Гончо Стоянов, ще представят домакините в тази проява.

Състезателите ще премерят сили в два дни в дисциплините 100 метра, скок на дължина, скок на височина, тласкане на гюле, 400м, 800 метра и в щафетните бягания на 4х100 метра.

Началото на турнира в събота е от 9.30 часа, а 30 минути преди това ще се състои церемония по откриване на състезанието. Проявата се организира от ОК "Спорт в училище", с помощта на АСК по лека атлетика – Сливен.

В Сливен се провеждат и финалите от турнира по баскетбол за момичета 5-7 клас от Ученическите игри. Отборите, които участват са ОУ "Петко Каравелов" гр Асеновград, ОУ "Антон Страшимиров" гр. Бургас, СУ "Васил Левски" гр. Вълчи дол, СУ "П.Р.Славейков" гр. Кърджали, ОУ "Иван Вазов" гр. Монтана, СУ "Отец Паисий" гр. Самоков, ОУ "Св.СВ. Кирил и Методий" гр. Силистра, СУ "Васил Левски" гр. Севлиево и СУ "Петко Каравелов" гр. София. Сливен е представен от тима на ОУ "Д-р Иван Селимински". Заключителните срещи са в неделя.


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 СПОРТНИ ПРОЯВИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени