21.05.2018  Награди за деца, участвали в конкурси на Общинския
съвет по наркотични вещества


Източник: www.sliven.bg.
Позоваването на източника е задължително.
  

Редовно заседание на Общинския съвет по наркотични вещества- Сливен се проведе днес. Заседанието започна с връчване на награди на деца, отличили се в конкурси за рисунка. Конкурсите бяха на теми "Мамо, татко, батко- не пушете" и "Безопасно движение", а децата сами избираха в кой от тях да се включат. Те са организирани от Общинския съвет по наркотични вещества, а наградите бяха връчени от председателя на съвета и заместник- кмет Пепа Чиликова.

Грамоти и поощрителни награди получиха Карина Пеева, Рай Иванова, Иванина Иванова и Дария Динкова от Детска градина "Елица".

И още наградени деца: Кристияна Костадинова, Димана Карпутлиян, Красен Тотев и Теодора Пенева. Те са от Детска градина "Детски рай".

Наградени има и от Детска градина "Вержин и Хаик Папазян". Това са Никол Николова, Люсиян Георгиев, Иван Атанасов и София Балездрова.

Децата получиха грамоти и материални награди, а на връчването присъстваха техни близки и учители. На заседанието, продължило по предварително обявения дневен ред присъства и Валя Радева, член на съвета и секретар на Община Сливен.



Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 СПОРТНИ ПРОЯВИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени