Театрална постановка "Жертвата"
от Марио Фрати

Източник: Родопски драматичен театър "Николай Хайтов"
Позоваването на източника е задължително.

Превод: Татяна Иванова
Режисьор: Бойко Илиев
Участват: Елена Петрова, Ники Сотиров и Румен Бечев
  

Една изискана, чувствителна и малко самотна жена говори по телефона...смее се...кокетира...флиртува, докосва внимателно с нежните си устни чашата с червено вино, което отпива на малки глътки..

Личи си, че иска да продължи това виртуално удоволствие, но на вратата се появява мъж – сърдит на света, с див поглед, очите му безпощадно се втренчват в младата жена, която с плахо безпокойство се загръща с копринения халат и... Светът вече не е същия! Навън продължават да вият сирени, метрото разтърсва жилищната кооперация.

Ню Йорк се приготвя за тайнствения нощен живот, който така привлича и същевременно малко плаши..Но нашите герои не се интересуват от нищо друго освен от собственото си привличане, което се превръща в страстен танц, в който някой ще бъде помилван, а може би прикован....Играта става все по-жестока, когато се появява съпругът, който се оказва поръчител... Поръчител на какво или на кого?!

Психологическият трилър набира скорост и кой ще се окаже ЖЕРТВАТА можете да разберете, ако посетите спектакъла "ЖЕРТВАТА" на Марио Фрати!



Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 ТЕАТРАЛНИ ПОСТНОВКИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени