22.03.2018  Община Сливен с благодарствен адрес за подкрепа при създаване
на градинка пред ППМГ "Добри Чинтулов"


Източник: www.sliven.bg.
Позоваването на източника е задължително.
  

ППМГ "Добри Чинтулов" отбелязва днес своя патронен празник. Тази сутрин в градинката пред сградата на училището беше засадено дръвче, отгледано от семена на Стария бряст. Магдалена Данчева от бригада "Нова градина" дари 3 пейки, които ще бъдат монтирани в градинката. Тя е оформена по идея на гимназията и получи подкрепата на Община Сливен, Общинско предприятие "Озеленяване", ДГС - Сливен, ВиК - Сливен, фондация "Старият бряст", фирма "Билдинг" и Обществения съвет към гимназията.

Община Сливен получи благодарствен адрес за подкрепата, оказана на инициативата на училището. Той беше връчен на заместник- кмета Пепа Чиликова. Благодарствен адрес получи и директорът на ОП "Озеленяване" Веселина Казакова, както и представители на останалите организации.

Празникът на училището продължи с поднасяне на цветя пред къща-музей на Добри Чинтулов, пред паметника на Добри Чинтулов до църквата "Св. Димитър" и пред бюста на Добри Чинтулов от композицията на паметника на Хаджи Димитър. В програмата за патронния празник е и парад на животните, състезание на "Клуб на знаещите" и литературно четене. Празничната програма ще завърши с тържествен концерт в зала "Сливен" днес от 17 ч.


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 СЪБИТИЯ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  ИнфоТуризъм Сливен,  Всички права запазени