5.04.2018  представяне на книгата на Пламен П. Попов "Предприемачът" в Сливен

19.00 часа, Хотел "Park Central"  

Сливен приема официалното представяне на първия практически наръчник за предприемачество в България, който показва бизнеса от страната, за която никой не обича да говори.

"Тази книга съдържа уроците и наблюденията ми в преследване на най-високи резултати в бизнес развитието, тръгвайки от нулата.

...Това е разказ за момче, което идва в София, останало без нищо, с амбицията да вземе всичко. Тук няма да четеш за красиви истории, а напротив, ще ти представя грозната страна на предприемачеството в България. В тази книга ще ти покажа, че всяко действие или бездействие води до последствия, за които рано или късно плащаш. Дано ти бъде полезна!"
  

Пламен П. Попов


17 декември 2017 г
  . Идвам в тоя град, за да ти разкажа лично, през какво трябва да си готов да преминеш, за да бъдеш успешен предприемач в България. Това е ръководство на стартиращия предприемач, на мечтателя, ела и го вземи! То е за теб.

Пламен е социален предприемач, който е приел мисията да бъде полезен на българското общество и икономика не само по слогън, а и чрез действия. Има над 15 годишен опит в бизнеса в България. Подписва първият си милионен договор още на 25 години. Преминава през редица провали, докато не създава бизнеса си за неформално образование, в който обучава хиляди в тънкостите на предприемачеството. Косъздател е на "Универститет за личностно развитие и предприемачество" – първата целогодишна онлайн и офлайн програма за личностно развитие и предприемачество в България. От 2017 г. създава и развива националната информационно-образователна кампания "Аз събуждам България" /www.sabudi.bg/, с която работи с редица министерства.

Той специализира стартирането на собствен бизнес с минимален или нулев бюджет. Неговата цел е да помогне на всички над 7 милиона българи да станат предприемачи. А предприемач е човек, който предприема действия, за да подобрява живота си и условията на живот в средата, в която живее.

Посетителите ще имат възможност за:
- Кратък разговор с автора и възможност за книга с автограф и лично послание към теб
- Очакват ви още, живо четене на глава от книгата по избор от Ина Симеонова и "Книгата, която чета"
- Специален уъркшоп за личностно развитие и предприемачество с моя колега, международния обучител Ясар Маркос.

***Всеки посетител, който закупи "Предприемачът" ще получи и специален подарък от нас – всички 12 онлайн обучения от "Университет за личностно развитие и предприемачество"/2017

Вижте повече за "Университета": http://yassarmarkos.com/ulrp
Капацитетът на залата е ограничен, запазете своето място ОЩЕ СЕГА!
Вход свободен след регистрация.
Регистрирайте се тук

За повече информация на:
e-mail: popov@sabudi.bg
Тел: +359 89 44 888 05Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 СЪБИТИЯ   

<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  ИнфоТуризъм Сливен,  Всички права запазени