12.04.2018  Представянето на продължението от поредицата на Георги Йорданов
"Притаени мигове" - кн.2 "Откровения"


 
Източник: www.sliven.bg.
Позоваването на източника е задължително.
  

Начало: 18.00 часа, зала "Сливен"  
Георги Йорданов беше снощи в зала "Сливен" за представянето на втората книга от поредицата му "Притаени мигове". Книгата е озаглавена "Откровения". "Защо да крия, че винаги когато погледна величествените Сини камъни влизайки в нашия Сливен, аз изпитвам неотразимо чувство на вълнение, на радост, на гордост". Това заяви от трибуната авторът на книгата Георги Йорданов, който е родом от Сливенския край.

На откриването присъства кметът на Община Сливен Стефан Радев. В зала "Сливен" бяха и заместник - кметовете Пепа Чиликова и Стоян Марков.

Втората книга "Откровения" съдържа документи, свързани с недалечното минало на България. Съдържа още и интервюта, статии, есета. По време на представянето й Георги Йорданов заяви намеренията си да издаде и трета книга от поредицата. Бившият министър на културата беше в Сливен с поета Петър Анастасов, който представи пред публиката книгата.

Вечерта започна с Великденски концерт на смесен хор "Добри Чинтулов" при Народно читалище "Зора – 1860".

Събитието беше организирано от Община Сливен и НЧ "Зора – 1860".    Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 СЪБИТИЯ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  ИнфоТуризъм Сливен,  Всички права запазени