2.03.2018  Трудно детство и Алкохол Джаззз ОркестЪр в Н'дей бара Тангра

  
 
22:00 часа, Рок Бар "Тангра"  

Източник: Рок Бар "Тангра" .
Позоваването на източника е задължително.
  

Ден преди националния празник на България, в Н‘дей бара Тангра ще се случи един интернационален празник на музиката. За всички неиздържали фенки и фенове ще свирят цели две групи! Звездите под Сините камъни - "Трудно детство" и "Алкохол Джаззз ОркестЪр" - Нюйоркска пънк-шанс-рок банда от Бургас.

 


"Трудно детство"
са пионери в стила траш-джаз с елементи на гаражен пънк-фюжън. За малко повече от една година съществуване, групата участва на няколко музикални фестивала и има изяви в музикални клубове в цялата страна.

Или казано с едно изречение - "Трудно детство" има страшно бъдеще като тегав живот, защото лесно нема и накрая всичко се оказва една жалка история.
Още информация:soundcloud


 


"Алкохол Джаззз ОркестЪр"
творят в стила Патриотичен-Балкански-Twist-and-Shout. Или (ако предпочитате) Урбан-Фолк-Шансон. Те са от Бургас и са наистина уникални за България. За пръв път в историята на местната музикална сцена българи и руснаци правят рок-банда заедно. Музиката им е хумор и настроение. За себе си казват: ние свирим гръмко, позитивно, много нахално и.. много, но приятно криво.

Мурка е гарантирана! Също, като и Цыганизация, Гошо Хубавеца, Хай Уей Ту Бреница и другите български, световни и руски хитове в пънк-джаззз вариант!
Още информация:youtube

Заповядайте да раздвижим въздуха с музика и вдигнем пълни чаши… с водка!


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 КОНЦЕРТИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени