Театрална постановка "Когато котката я няма"
от Джони Мортимър и Брайън Кук

Източник: Театър "Мелпомена"
Позоваването на източника е задължително.  

Постановка: Асен Блатечки.
Сценография и костюми: АНТОНИЯ ПОПОВА
Продуцент: Театър Мелпомена и ДКТ "Константин Величков" - Пазарджик

Участват: Асен Блатечки, Калин Врачанси , Елена Петрова , Силвия Лулчева, Мира Добрева, Ирена Тодорова
  
Ситуационна пиеса, която надниква в спалнята на две съпружески двойки – в едната се прави много секс, а в другата, където ролите на мъжа и жената са разменени – липсва секс. Действието се развива през 60-те години на миналия век.

Героят на Калин Врачански – Хъмфри, е силно сексуално експлозивен мъж, който обича плътските забавления и на когото жена му – Елена Петрова, изпълнява с голяма досада брачните задължения. Асен Блатечки или Джордж е пасивен без никакво отношение към секса, за сметка на съпругата си - Силвия Лулчева, готова за секс по всяко време.

Това, което ги свързва е, че всеки крие истинските мотиви на поведението си. Появяват се и две млади дами , който преобръщат живота на всички! Асен Блатечки, споделя за постановката: "Събрали сме се само приятели да си правим кефа и да се забавляваме. Образите са доста различни като натюрели от самите нас. Калин, например, е обратното на това, което е в живота. Играе един агресивно сексуален тип, докато в живота е срамежлив. Няма по-голямо удоволствие и провокация за актьора от шанса да играе нещо съвсем констрастно от него самия."



Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 ТЕАТРАЛНИ ПОСТНОВКИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени