15.02.2018  Концертът на Орлин Горанов и Маргарита Хранова
под наслов "Обичам българската музика"


  
18.30 часа, Зала "Сливен"  

Източник: Зала "Сливен".
Позоваването на източника е задължително.
  

"Адаптация", "Оркестър без име", "Момчето си отива", "Неочаквана ваканция", "Старинната монета" – това са само част от българските филми, чиято емблематична музика ще изпълнят звездите Орлин Горанов и Маргарита Хранова на 1 март от 19 ч. в Драматичния театър "Стефан Киров" – Сливен.

Концертът "Обичам българската музика" е проект на диригента Левон Манукян, който ще дирижира оркестъра на Държавна опера – Бургас. Сценарият и мултимедията е на Юлия Манукян, а симфоничните оркестрации на песните са на Георги Милтиядов и маестро Манукян.

Маргарита Хранова и Орлин Горанов ще изпълнят не само свои хитове и не само емблематични песни от българското кино. Те ще предложат свои парчета извън филмови саундтракове, както и ще изпеят киномузика, изпълнена от техни колеги.

Под съпровода на симфоничния оркестър на бургаската опера музиката ще бъде не само носталгия по кинохитовете, но и ще предложи емоцията на класическата музика.

Ще прозвучат такива известни хитове, кат: "Детство мое" от филма ,,Неочаквана ваканция", "Тече всичко тече" от филма "Васко да Гама от с. Рупча", "Рицари" от филма "Рицарят на бялата дама", "Къде остана детството" от филма "Войната на таралежите", "Дано" от филма "Спас и Нели".


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 КОНЦЕРТИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени