Театрална постановка "Методът Грьонхолм"
от Жорди Галсеран

Източник: БОНИНИ - София
Позоваването на източника е задължително.  

Режисьор: Пламен Панев
Сценография: Николай Николов
Превод: Нева Мичева
Участват: Светлана Бонин, Асен Блатечки, Николай Урумов, Христо Бонин

Името на пиесата "Методът Грьонхолм" е взаимствано от специална техника за подбор на персонал, разработена от шведски психолог. Сюжетът е микс от психотрилър, криминале, интелектуален ребус и риалити шоу. Четиримата персонажи кандидатстват за високоплатена работа в огромна международна компания.

Те обаче няма да минат през стандартното интервю. Затворени в стерилното пространство на офиса, те ще бъдат подложени на серия от психологически задачи, всяка следваща от които е по-трудна и предизвикателна. Крайната цел е да бъдат разкрити слабостите на всеки от кандидатите и да се разбере какво е отношението им към компанията.

Действието преминава през много неочаквани обрати и през цялото време държи зрителя в напрежение. Кой от тях ще получи желаната позиция? Отговорът на този въпрос е много по-неочакван, отколкото някой може да предположи..

Великолепна фабула с прицизно яувство за хумор изградена по един неповторим начин от изключителен актьорски състав! Почти криминалната завръзка прави "Методът Грьонхолм" Уникален пъзел от манипулации, логика и атрактивност. Целият сюжет е един кастинг в огромна супр известна фирма за ръководна длъжност с фантастично възнаграждение!

Истина, или манипулация? Психо игра, или по-скоро...Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 ТЕАТРАЛНИ ПОСТНОВКИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  ИнфоТуризъм Сливен,  Всички права запазени