Театрална постановка "ЧАМКОРИЯ"

Източник: ТЕАТЪР 199
Позоваването  на източника е задължително.

по романа на Милен Русков
Режисьор: Явор Гърдев
В ролята на Бае Славе - Захари Бахаров
  

Заповядайте на едно незабравимо, невъобразимо смешно, вълнуващо и съдбоносно пътешествие с омнибуса на бае Славе! То ще ви отведе назад във времето до 1928-ма година.Ще изминете пътя от София до Чамкория с простосърдечния и изключително духовит герой на Захари Бахаров.

 






Постановката на Явор Гърдев по романа на Милен Русков е театрален хит, който не бива да бъде пропускан! Че живеем некакси в тая злополучна България, понеже аз я мразим, обаче па я и обичам. Па защо я обичам, и с чук да ме удариш по главата, не моем да ти кажем! Аман от България, аман от тоя умерен пояс, и от равномерното движение на Земята аман! Много тъп ми се види мене умереният пояс, па да не кажем и Земята!

Само неодушевените неща може да са толкова тъпи, упорити и еднообразни. Извиневам се, обаче що за тъпо нещо требва да си, за да се въртиш милиарди години около една звезда?! Върти се, братче, милиарди години около една звезда! Па вземи мръдни се малко, мини нанекъде! Но не! Все едно и също до края на света! Ама тя буквално смета да прави едно и също до края на света! Неам думи!

Бае Славе на път към Чамкория октомври 1928 г.


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 ТЕАТРАЛНИ ПОСТНОВКИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени