Театрална постановка
"Аферата в хотел Уестминстър"


Източник: Драматичен театър "Невена Коканова" - Дупница
Позоваването на източника е задължително.  

Автор: по Рей Куни
Постановка: Валентин Балабанов
Сценография: Георги Славков

участват: Ивайло Захариев, Ивайло Калоянчев, Светослав Пеев, Георги Бояджиев, Виктория Янева, Николай Иванов, Снежина Малковска, Иван Иванов, Василка Сумева и Мария Миради.
  

В очите на управителя на хотела Джак Бейкър е пияният брат на Джордж и се казва Фред, за пред Рони той е Том – смахнатият брат на мистър Уили. От своя страна ергенът Джордж първоначално е д-р Ливингстън, но после става Мистър Пиджън – мъж на Айви, която е братовчедка на жената на Рони – Джейн. А пък камериерката от Италия, която не говори английски, но пък е много жизнерадостна, така и не успя да смени чаршафите, за сметка на което я ползваха за булка на Мистър Пиджън. Нещата стават съвсем сложни, когато на сцената излиза и сестра Фостър….

Всичките лъжи са, за да не хванат министър Ричард Уили, който трябва да е в Камарата на представителите заедно с премиера Тачър (или иначе казано Маги), в афера с Джейн Уърдингтън – секретарка на Нийл Кинък от опозицията.

Като прибавиш към всичко това изтънчения британски хумор на Рей Куни, смехът просто излиза от дъното на дробовете дори на най-критичния театрален зрител. Валентин Балабанов (режисьорът) и актьорите на сцената не добавят почти нищо от себе си върху брилянтната творба, а това за хората на изкуството е мнооого трудно нещо. Всички те се справят просто прекрасно със задачата да оставят текстът да завладее сцената и да омае зрителите. Редом с опитните Ивайло Калоянчев и Славчо Пеев, на сцената се вихри познатият от малкия екран Ивайло Захариев, както и Георги Бояджиев, Виктория Янева, Николай Иванов, Снежана Малковска, Иван Иванов, Василка Сумева и Мария Миради.

Леко, динамично, с вкус и много много много смешно!



Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 ТЕАТРАЛНИ ПОСТНОВКИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени