20.12.2017  Благотворителна изложба от дружеството на художниците - Сливен

   
20.12.2017, в зданието на Съдебна палата
  
В навечерието на Рождество Христово председателят на Окръжен съд – г-н Къню Жеков и председателят на Районен съд – г-жа Живка Кирилова организираха коледна изложба на произведения на изкуството на изтъкнати сливенски художници с благотворителна цел. На събитието присъстваха съдии, прокурори, адвокати и съдебни служители, като събраните средства ще бъдат предоставени от Дружеството на художниците – Сливен на Българския червен кръст за закупуване на специално болнично легло в Детското отделение на МБАЛ "Д-р Иван Селимински" – Сливен.

Представени са едни от най-добрите сливенски художници с типичните за стила им творби, както и картини на класически художници от Сливен, като Христо Тодоров, Калчо Коралски и Костадин Бодуров. Едно от най-сигурните вложения на средства, безспорно са произведенията на изкуството като картините, скулптури и пр. Всички знаем, че тази инвестиция е сред най-обещаващите капиталови вложения, тъй като произведенията на изкуството увеличават стойността си с времето, освен това не изискват бъдещи разходи, свързани с данъци и поддръжка.

Благотворителната експозиция може да бъде разгледана до началото на следващата година в Съдебната палата, като ценителите на изкуството ще имат възможността да се възползват и да изненадат приятно себе си, близките си, преди Коледните и Новогодишни празници, като станат част инициативата за благотворителност насочена към най- малките.


                 
                 




Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 ИЗЛОЖБИ  


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени