5.12.2017  БЛАГОТВОРИТЕЛНО ПАРТИ "Заедно да превърнем спомена за местността
Свети Георги в реалност"


 
Източник: общността.com.
Позоваването на източника е задължително.
  

5 декември 2017 г. /вторник/, Ресторант Централ, 19.00 ч.

"Всеки град има своите символи, своите особено ценни и скъпи на хората места. Край Сливен, на югоизточния склон на връх Бармука има местност, скътана в гората от черен бор. От почти два века изворът, а по-късно и построената на негово място чешма са били притегателно място за сливналии в деня на Св. Великомъченик Георги Победоносец."

ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД СЛИВЕН И ФОНДАЦИЯ ЗА РАЗВИТИЕ НА РЕГИОН СЛИВЕН организират БЛАГОТВОРИТЕЛНО ПАРТИ "Заедно да превърнем спомена за местността Свети Георги в реалност" с подкрепата на Галерия "Седем"

Потвърждение до 12ч. на 4 декември 2017г.
на телефон: 0878 590101, 044/411 832,
Куверт 25 лв.

Средствата събрани от Благотворителното парти ще бъдат предназначени за изграждане на чешма, кът за отдих, ограда и паметника до църквата в местността Свети Георги на Бармук баир.

Събитието е част от кампанията на Обществен дарителски фонд Сливен и Фондация за развитие на регион Сливен за възстановяването на храма Свети Георги и местността около него на Бармук баир.

Всеки желаещ да подкрепи кампанията, може да направи това в Дарителската платформа общността.com на интернет адрес: www.общността.com или на телефон: 0878 590101, 044/411 832.


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 СЪБИТИЯ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени