21.10.2017  Приключи есенният турнир между училищните футболни отбори

Източник: sliven-sport
Позоваването на източника е задължително.

Пепа Чиликова, заместник-кмет по хуманитарните дейности и председател на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните/МКБППМН/, връчи купи и медали на финалистите от есенния турнир между училищните футболни отбори в община Сливен. Турнирът се проведе на 21 октомври на футболната площадка в кв. "Речица".

Спортната проява се реализира вече пета година по програма на МКБППМН. За победителите на финала сме осигурили награден фонд от 300, 200, 100 и 50 лв., съответно от първо до четвърто място, посочи секретарят на комисията Лилия Радева.

Призовите места си оспорваха отборите при училищата в Тополчане, Сотиря, Самуилово и отборът домакин в кв. "Речица". "Надпреварата бе доста оспорвана. Всички състезатели показаха добра дисциплина и емоционална игра", посочи футболният съдия и ръководител на мачовете Стоян Гурков. Състезанието спечели отборът на училището в с. Сотиря. "Чувствам се невероятно за първото място", сподели Иван от отбора първенец. Втори се класираха самуиловци, трети стана отборът на Тополчане. Четвърти останаха миналогодишните победители от Речица.

Футболните турнири се провеждат два пъти в годината, пролет и есен, като целогодишно в подготовката за участие в тях вземат повече от 200 ученици от училищата в селата в община Сливен.


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 СПОРТНИ ПРОЯВИ