15.10.2017  Kонкурс за студенти по архитектура превръща потопената
църква в яз.Жребчево в център за културен туризъм


 
Източник: Фондация за развитие на регион Сливен
Позоваването на източника е задължително.
  

"Покровителят" - конкурс за студенти по архитектура превръща потопената църква в яз.Жребчево в център за културен туризъм

Фондация "Пчелен кошер" дава уникална възможност за студентите по архитектура със студентския конкурс, озаглавен "Покровителят", за изграждане на център за културен туризъм на територията на потопената църква "Св. Иван Рилски" в язовир Жребчево.

Право на участие имат всички записани за учебната 2017/2018 г. студенти по архитектура от УАСГ. Няма условие за годината на обучение/курс, в който е участникът. Участие в екипи е позволено. Конкурсът е изцяло електронен – всички материали се получават и изпращат по електронен път. Крайният срок за изпращане на конкурсните проекти е 21 ноември.

За трите най-добри проекта от фондация "Пчелен кошер" разбира се предвиждат и награди. За първо място тя е в размер на 1000 лева, за второ – 500 лева, а за трето място – 300 лева. / БГНЕС ПП. В помощ на всички желаещи да участват в конкурса: Техническо задание - карти, чертеж и и схеми на и около потопена църква.

 


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 СЪБИТИЯ   
<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени