Театрална постановка
"Опасно за живота"

комедия от Пиер Шено


Източник: Импресарска къща "Вер-ди Арт"
Позоваването на източника е задължително.

Автор: Пиер Шено
Постановка: Асен Блатечки
Сценография: Антония Попова
Участват: Асен Блатечки, Невена Бозукова Неве, Стефан Иванов, Милена Маркова Маца, Асен Лозанов.
  

 







Гледа ли ви се комедия с елементи на екшън, интересна сюжетна линия и супер колоритни герои, които с шегобийска страст да поставят на публиката уловки и капани, а защо не и да ви накарат да се замислите за живота? Ако да, то тогава имаме страхотно предложение за вас - "Опасно за живота". В комедийния екшън се преплитат няколко теми - финанси, подставени лица, измамни схеми и какво ли още не, за да може в последствие да ви въвлече в една почти нормална и реална житейска ситуация.

Спектакълът е нещо повече от развлекателна комедия, с която да си отпочинете от напрегнатото ежедневие и да направите една вечер далеч по-забавна и приятна. Той съчетава напрежението от пораждания интерес с комичния момент и възможността за весел смях. Получаната експлозивна смес винаги е високооктанова. Те се нуждаеха от герой, а извикаха злодей.

Режи Дефорж е известен милионер, който обаче попада в големи неприятности заради опасността да бъде отвлечен и ограбен. Режи може и да е голям бизнесмен и да разбира от много неща, но охранителният бизнес и светът на престъпниците са последното нещо, до което някога е имал достъп. И тъй като винаги е бил прецизен в каквото и да се захване, а и е свикнал да се подговя преди важна сделка или етап от живота си, той решава да се адаптира към нововъзникналите житейски обстоятелства предварително. Затова наема Серж Мигал, с който ще трябва да се сработи не само той, но и цялото семейство, за да бъдат научени на правилата на живот под обсада.



Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 ТЕАТРАЛНИ ПОСТНОВКИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени