18.08.2017  Сливенски футболисти участваха в турнир с "Отбора на надеждата"

Източник: www.sliven.bg.
Позоваването на източника е задължително
  

Футболисти от четири сливенски тима участваха в турнир с "Отбора на надеждата". Включиха се "Самуил" - Самуилово, "Аполон"- Речица, и два отбора, сформирани от треньора Любомир Черкезов. Трима негови футболисти са включени в "Отбора на надеждата", който ще участва в световно първенство в Норвегия от 29 август до 5 септември - Димитър Любенов, Севдалин Тичалиев и Алекс Кочев.

На откриването на турнира присъстваха кметът на Сливен Стефан Радев и Виктор Кирков – мениджър на "Отбора на надеждата". Кметът приветства участниците и пожела успешно представяне на предстоящото световно първенство.

"Община Сливен работи за развитието на спорта и подкрепя всяка добра инициатива, насочена към по-доброто бъдеще на младите хора. Благодаря на Виктор Кирков, който от няколко години работи с деца в неравностойно положение и им дава шанс в живота. Младежите, които успяват да се реализират, са пример за упоритост и желание за истинска промяна. Те помагат на останалите да осъзнаят, че щом имаш поставена цел, можеш да я постигнеш с постоянство и воля" каза Стефан Радев.

Всяка година десетки деца и младежи, израснали в институции или в бедност,. получават шанса да тренират футбол безплатно с "Отбор на надеждата", два пъти седмично и да участват в селекционни турнири.

Турнирът се организира от "Спорт Мениджмънт България", със съдействието на Община Сливен.


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 СПОРТНИ ПРОЯВИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени