20-23.07.2017  Национален мото събор - MSC Swallow 33 - Кипилово

Източник: www.dariknews.bg.
Позоваването на източника е задължително.


За поредна година, мото клуб "MSC Swallow 33, с помощта на община Котел, организират Осми Национален мото събор – Кипилово 2017, който ще се проведе на 20, 21, 22 и 23 юли в местността "Сайганица".

Събитието вече втора година предлага изненади и игри, а сърцето на събора ще бъде Милена Славова, Рок групите "Pomorians ", Севи" и OLD BASTARDS и Национално училище за фолклорни изкуства "Филип Кутев" - Котел. За гостите на мото събора ще има много игри, изненади, награди и томболи, а желаещите да премерят силите на моторите си могат да участват на традиционния стънт шоу.

Основната цел по думите на Иван Тодоров, председател на мото клуб "Лястовица 33" е да се покаже модерното с традицията. "И нека не забравяме корените си и да се гордеем с красотата на нашата родина и славно минало", коментира още Тодоров и добави, че националният бит ще бъде показан чрез песните, танците- нестинари и тракийски ритуали. Организаторите ще завъртят за посетителите и чевермета.

Най – голямата награда на мотосъбора мотоциклет БМВ ще бъде изтеглена с томбола в събота, 22 юли. В проявата ще участват мотористи от цялата страна и 10 мото клуба от чужбина.
 
 За повече информация посетете: http://motoportal.bg
и страницата на събитието във facebook:
                 
 СЪБИТИЯ