6.06.2017  Кметът Стефан Радев се срещна с момчетата, донесли
първия медал за баскетбола в Сливен


Източник: sliven-sport
Позоваването на източника е задължително.
  


Кметът на Сливен Стефан Радев се срещна с отбора на момчетата до 12 години от клуб "Сливен баскет", които в края на месец май донесоха първия медал за баскетбола в града. На финала на Държавното първенство по баскетбол те се класираха трети сред най-добрите отбори в страната, а Стилиян Колев попадна в идеалната петица на първенството. Треньор на финалистите е Радомир Стоянов.

Кметът поздрави момчетата, като изрази увереност, че това е началото на бъдещи нови и по-високи постижения. "Такъв успех се постига с усилия, много труд, постоянство и любов към спорта. Той е и предпоставка за следващи нови победи", каза Стефан Радев.

Станимир Комбалов и Събин Маринов от Управителния съвет на клуба подариха на кмета и неговия заместник Румен Иванов бронзови медали в знак на благодарност за подкрепата, която оказват на спорта.

Отличията са изпратени лично от президента на Българската федерация по баскетбол Георги Глушков. Стефан Радев и Румен Иванов гостуваха в зала "Васил Левски" по време на тренировката на момчетата от отбора. Кметът подари на клуба плакет на Община Сливен.


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 СПОРТНИ ПРОЯВИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени