11.05.2017  Областен информационен център - Сливен организира ховърборд шоу

Източник: Областен информационен център - Сливен.
Позоваването на източника е задължително.  

С атрактивно ховърборд шоу Областен информационен център Сливен постави финал на кампанията "Заедно за Европа". Много усмивки и приятни емоции съпътстваха празничната проява, организирана със съдействието на Община Сливен.

В шоу програмата участваха младите таланти от балет "Барби" с художествен ръководител Силвия Терзиева при Военен клуб – Сливен. За доброто настроение на малки и големи се погрижиха актьори от Държавен куклен театър – Сливен. Всички присъстващи имаха възможност да участват в забавни игри, а за победителите Областен информационен център Сливен осигури и множество предметни награди. Под мотото "Заедно за Европа" с поредица от събития Областният информационен център отбеляза три значими годишнини – 60 години от създаването на Европейския социален фонд, 10 години от присъединяването на България към ЕС и 6 години от функционирането на Мрежата от 28 информационни центъра.

В рамките на кампанията екипът на Центъра посети всеки един от общинските центрове, където на място информира за целите на инициативата и разяснява въпроси, свързани с актуални и предстоящи възможности за финансиране на проекти с европейски средства. Информационните срещи бяха съпътствани с празнични мероприятия, в които се проведоха забавно шоу, игри, творчески работилници и викторини, посветени на трите юбилейни събития.

Инициативата бе насочена към широката общественост и популяризира приноса на Еврофондовете за развитието на регион Сливен.
Още снимки от мероприятието в страницата ни във Facebook:



Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 ПРАЗНИЦИ И ФЕСТИВАЛИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени