9.05.2017  Театрална постановка "Приказка за Европа"

 
Източник: europedirect-sliven.eu
Позоваването на източника е задължително.
  

11.00 часа, 11 СУ "Константин Константинов" – гр. Сливен  

На 11 май от 11 ч., в СУ "Константин Константинов" в Сливен се състоя театрално представление "Приказка за Европа". Проявата е част от програмата за отбелязване на Деня на Европа, организирана от Европа Директно, Обществен дарителски фонд и други.

Младите европейци станаха свидетели на неповторимо представяне на етапите, през които е преминал Евросъюза от създаването му до наши дни. Историята и идеите на създаването след опустошителните две световни войни, страните-основателки, страните-членки и развитието на съюза от началото до наши дни бяха пресъздадени от талантливите деца-актьори, които успяха чрез силата на изкуството да предадат и запалят в присъстващите европейската идея.

Представлението се играе за втора поредна година и се надяваме, че то ще бъде актуално и ще достигне до все повече български ученици и възрастни.

На 18-ти май трупата ще посети и гр.Твърдица, където ще представи "Приказка за Европа" пред ученици от СУ "Неофит Рилски" на сцената на читалище "Св. Св. Кирил и Методий" от 12:30 ч.

Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 ТЕАТРАЛНИ ПОСТНОВКИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени