25.04.2017  Празничен концерт-хепънинг "Заедно за Европа"

  
11.00 часа, зала "Сливен"  

Източник: www.sliven.bg
Позоваването на източника е задължително.  

С празничен концерт-хепънинг "Заедно за Европа" бяха отбелязани в Сливен три годишнини - 10 години от присъединяването на България към Европейския съюз, 60 години от създаването на Европейския социален фонд и 6 години от функционирането на Мрежата от Областни информационни центрове. На него присъстваха заместник-кметът Пепа Чиликова, заместник областните управители Камен Костов и Румен Христов, директори, учители и ученици от учебни заведения в града.

Пепа Чиликова поздрави присъстващите в препълнената зала "Сливен" и отбеляза значимостта на Областния информационен център в Сливен, който популяризира европейските структурни и инвестиционни фондове. "Благодаря Ви, че избрахте да проведете концерта-хепънинг в обновената зала "Сливен", което ще допринесе още повече за празничния дух на събитието - част от националната кампания под наслов "Заедно за Европа". Надявам се до присъстващите и до всички наши съграждани да достига повече информация за всичко, което се случва в нашия град, благодарение на европейските фондове и проекти. Това е една крачка към по-доброто за нашия град", каза още зам- кметът.

По време на тържествената проява се проведоха игри, викторина и творческа работилница. С вокални изпълнения, народни, спортни и модерни танци се включиха художествени състави и школи при Военния клуб и ОУ "Елисавета Багряна".  Водещи на концерта бяха актьори от Държавния куклен театър – Сливен.  Събитието беше организирано от Областен информационен център - Сливен и е част от националната кампания под наслов "Заедно за Европа", която се осъществява на територията на цялата страна чрез Мрежата от 28 информационни центрове..


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 КОНЦЕРТИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени