18.04.2017  18-МАЙ МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА МУЗЕИТЕ - ПРОГРАМА крепост "Туида"

Източник: www.sliven.bg. Позоваването на източника е задължително.  

Традиционно крепост "Туида" се стреми да представя всяка година нови, интересни и предизвикателни проекти.

За откриване на честванията по повод Международният ден на музеите, Община Сливен и крепост "Туида" ще подарят на сливенската публика нещо, което не е имало на сливенска сцена. Избраната тема за тазгодишният Ден на музеите е: "Museums and contested histories: Saying the unspeakable in museums - Музеите и оспорваните истории: Да кажем в музеите неизразимото" #MuseumDay

Какво по - спорно и по - тайно от МАГИЯТА? Тази година на сцената в Средновековна крепост "Туида" Ви предлагаме една МАГИЧНА ВЕЧЕР С КУИК ХЕНДС ПРОДЖЕКТ И ПРИЯТЕЛИ!
А кои са Куик Хендс Проджект?

"Куик хендс проджект" (Ring #391) е първата и за сега единствена магична организация в България, член на International Brotherhood of Magicians (IBM) . Създателите му: Росен Димитров - "Мr.Jim" и Йордан Белев - "Dani Magix", твърдо следват намерението си да променят статуквото на магичната сцена у нас. Положителните идеи и упорита работа на всички членове на ринга, обещават да изведат магията до световните стандарти. Привилегията да са част от това ВИП магично общество имат само фокусници, доказали професионализма и отдадеността си на каузата.

Сдружение "Quick Hands Project" са организатори на Фестивал на уличната магия "Златна Котка" /"Golden Cat" – Street Edition/ гр. Габрово.

Канени са и са взимали участие в много популярни телевизонни предавания и форуми. Очакваме ги на сцената в крепост "Туида" на 18-ти май 2017г.




Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 СЪБИТИЯ   



<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени