4.04.2017  Община Сливен ще участва със собствен щанд в международно
туристическо изложение във Велико Търново


Източник: www.sliven.bg. Позоваването на източника е задължително.  

Община Сливен ще участва със собствен щанд в 14-то Международно туристическо изложение "Културен туризъм", което ще се състои от 6 до 8 април във Велико Търново. По време на събитието посетителите ще могат да се запознаят с възможностите за културен туризъм в града и региона. Участието ще даде възможност да се популяризират вече стартиралата кампания "Стани приятел на Сливен" и всички, включени в нея културно-исторически забележителности, както и предстоящите дейности и инициативи, предвидени за реализация в Програмата за развитие на туризма за 2017 година.

По време на форума ще бъдат обявени отличените от националния конкурс Read & travel ("Чети и пътувай"), а наградите ще бъдат връчени на заключителната вечер на 7 април, петък. Община Сливен e с три номинации. За голямата награда на журито за най-добро събитие в областта на културния туризъм се състезават Втори средновековен събор "Помни славата", организиран от крепост "Туида", и кампанията "Стани приятел на Сливен". В категория "Най-професионални туристически сайтове" с номинация е туристическият сайт на Общината - www.infotourism.sliven.bg .

14-то Международно туристическо изложение "Културен туризъм" се организира със съдействието на Министерство на туризма, Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация, Асоциация на българските туроператори и туристически агенции и Общинска туристическа агенция "Царевград Търнов". Домакин на форума е Община Велико Търново..


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 СЪБИТИЯ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени