21.03.2017  Изложение – договаряне и бизнес форум "За ТУРИЗМА 2017" ще се проведат във "Флората" - Бургас на 21 – 22 март

 
Източник: www.coss.bg. Позоваването на източника е задължително.  

Стартът на летния туристически сезон наближава и подготовката на всички хотели и заведения върви с пълна пара. За да бъдат в крак с последните новости и тенденции в бранша, собствениците на обекти могат да сверят часовниците си с продуктите и услугите, предлагани от участниците в изложението - договаряне и бизнес форум "За ТУРИЗМА 2017"- Бургас.

България се утвърждава като водеща и стабилна дестинация за целогодишен туризъм. Туристическият бранш отчете най-силния сезон за последните 25 години с ръст от 12 % и над 10 милиона посетители от чужбина. Нарастване броя на руските почиващи, поява на интерес към страната ни от нови пазари като Ирландия и Китай, завръщане на туристите от скандинавските и други страни и увеличаване броя на качествените и платежоспособни туристи с по-високи изисквания са част от реализираните положителни тенденции, които заслужава да бъдат запазени и развити.

Настоящата година започва с много добра заетост в зимните ни курорти и с ръст в ранните записвания за летния сезон. Постоянно нараства търсенето и интересът към СПА, културния, поклонническия и селския туризъм. Всичко това наред с конюнктурата в международен план са предпоставки да очакваме втора добра година за родния туризъм и трайното превръщането на България в сигурна и стабилна дестинация.

Ето защо поредното трето издание на изложението "За Туризма 2017", което ще се проведе на 21 и 22 март 2017 година в

Експозиционен център "Флора"- Бургас, максимално ще съдейства на хотелиерите, ресторантьорите и собствениците на различни заведения в курортите да предлагат качествени продукти и услуги на своите клиенти. По този начин те ще могат да отговорят на нарастващите потребности на клиентите и ще затвърдят положителните впечатления, които карат туристите да избират отново България като желана дестинация.

Организатор на проявата е Експо Тим ООД в партньорство с Община Бургас и Експозиционен център "Флора" и с подкрепата на Министерство на туризма.


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 СЪБИТИЯ   



<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени