8.03.2017  Символен знак "Аз обичам Сливен" ще бъде поставен пред общината

 
Източник: www.sliven.bg
Позоваването на източника е задължително.
  

Символен знак "Аз обичам Сливен", като думичката "обичам" е заменена със сърце, ще бъде поставен в градинката на площада, пред сградата на община Сливен, съобщи зам.-кметът "Икономическо развитие" инж. Стоян Марков.

За първи път макетът беше показан публично на пресконференция в кабинета на зам.-кмета Марков. Буквите ще са с размери 80 на 120 сантиметра. Те ще бъдат светещи и боядисани в бяло. Сърцето - обагрено в червено. Вечер ще бъдат осветявани с различни цветове.

"Сега се обсъжда точното място на което да бъде поставен знакът, за да може да се монтира така, че гостите и гражданите на Сливен да се снимат с поглед към общината. Когато са фронтално срещу надписа ще могат да се снимат с катедралния храм "Св. Димитър" и паметника на Хаджи Димитър. Вярвам, че всеки, който обича Сливен, ще си направи фотография пред символа", каза Марков.

Предвижда се подобна табела да се постави на западния вход към града. Предстои Общинският съвет да разгледа програмата на община Сливен за туризма. В нея са разписани правилата за поставянето на символи и рекламни материали за туристически, и културно-исторически обекти в града.


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени