Стартира фотоконкурс "Моят Сливен"

Конкурс за фотографии на тема "Моят Сливен" организират зам.-председателят на Групата на ЕНП в Европейския парламент и ръководител на българската делегация в групата Мария Габриел и Община Сливен.

Целта на конкурса е да провокира жителите на града да покажат през своя поглед родния град, утвърдил се през вековете като град с уникално природно богатство и исторически забележителности. Запазил духа на просвещенците и предприемачите, днес Градът на стоте войводи е неизменна част от културно-историческото наследство на България и Европа. Почитателите на фотографията могат да изберат за свой обект любимо място или такова, което е емблематично за града - площад, сграда, паметник, парк или дори улица.

Идеята е снимките да отразяват духа на Сливен, да служат като негова визитна картичка и да напомнят на жителите му защо са горди да се наричат сливналии. В конкурса може да се включи всеки, без възрастово ограничение. Ще се оценяват креативността, фантазията и силата на посланието, което носи фотографията. Препоръчително е снимката да бъде с размер 2000 Х 1500 pixels.

Творбите задължително трябва да бъдат придружени от име и фамилия, телефон за контакт и възраст. Крайният срок за участие в конкурса е 15 март 2017 г. Компетентно жури ще отличи три от най-оригиналните творби с първа награда..


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени