3.03.2017  Лазерно шоу в синхрон между звук и светлина в Сливен

Източник: www.sliven.bg. Позоваването на източника е задължително.  

В Сливен за първи път беше представено лазерно шоу в синхрон между звук и светлина. По време на визуалните ефекти звучаха песни на "Мистерията на българските гласове", допълнени на финала с празнични илюминации. Това стана след концерт в зала "Сливен", посветен на Националния празник на България – 3 март.

Концертът започна с участието на смесения хор "Добри Чинтулов" при читалище "Зора – 1860", с диригент акад. Методий Григоров. Хористите изпълниха "Хубава си, татковино", "Край Босфора", Чинтулови песни, обработени от Мишо Тодоров, марша "Как хубав си, о роден край!" и "Родино мила, теб привет!".

На сцената на зала "Сливен" със свои изпълнения участваха малчуганите от детските градини "Вержин и Хаик Папазян", "Елица", "Теменуга", Детски танцов ансамбъл "Тракийче", с ръководители Виолина Петкова и Мирчо Дерменски и гайдарският оркестър "101 каба гайди" от Смолян.

Проявата е част от програмата на Община Сливен за отбелязване на Националния празник на България.Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 КОНЦЕРТИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  ИнфоТуризъм Сливен,  Всички права запазени