<< НАЗАД
 
УВАЖАЕМИ СЛИВНАЛИИ И ПРИЯТЕЛИ НА СЛИВЕН ! ВИЕ УСПЯХТЕ!

Вашата подкрепа изкачи Туида на първо място в класацията за "Туристическа атракция/обект" на годината в организираната от Министерството на туризма кампания.

Ние знаем че подкрепата на приятели, и вярата в добри каузи винаги водят до успех !

Благодарим на всички дали гласът си за подкрепа на крепостта Туида в тази напрегната и динамична кампания. Специални благодарности от мен и Екипа на Туида към всички групи граждани в социалните мрежи и община които се обединиха и ни следваха през цялото време на кампанията за гласуване.

Кампанията подкрепиха много граждани от Сливен, региона, страната и чужбина, местните читалища, детски градини, училища и университети, туристически агенции и оператори, хотилиери и ресторантьори, автобусни превозвачи, медии и телевизии, интернет информационни портали и сайтове, както и много граждани обединени в групи във Фейсбук, Туитър, Гугъл + и Инстаграм.

Всички Вие независимо къде се намирате по света, дали в Сливен, България, Европа, Америка, Азия, Австралия или Африка показахте че Сливен и крепостта Туида имат много приятели на които може да се разчита.

Дори и да не бяхме спечелили първото място в тази кампания за нас голямата награда е че над 100 000 души разгледаха страниците на Сливен и Туида през последната седмица, само за 2 дни в края на кампанията над 100 гости и туристи дойдоха от София, Варна, Пловдив и Бургас за да посетят Туида разбрали за нея от сайта на кампанията и приятели. По време на кампанията за гласуване всички посетили Туида и културните обекти в град Сливен автоматично получиха от нашите карти и се включиха в кампанията ни "Стани приятел на Сливен".

През тази кампания на Министерствотот на туризма равносметката ни е че Туида се управлява добре, и идеята ни за проект от преди 10 години чрез който тя да се социализира и стане достъпна за граждани е била правилна. Благодаря на всички които вярват и желаят Сливен да стане един добър град за живеене, работа, който има какво да покаже на света.

   
 
Ето част от добрите неща вече се случват или предстоят да се случат в града под Сините камъни. Имаме завършена общинска зала Сливен която ще посрещне първите си гости преди Коледа, осигурени са средства за реализиране на няколко дълго обещавани и очаквани от гражданите на Сливен проекта, а именно за "синя зона", за кръгово кръстовище на Розова градина и пробива на ул. Раковска.

Мисля че наближава времето да видим Сливен като град с възроден предприемачески дух, добро управление и добро място за живот.


С УВАЖЕНИЕ,
Стоян Марков
/Заместник кмет на Община Сливен/.
  



19.12.2016
Крепостта "Туида" спечели годишната награда за туристическа атракция

Най-новото туристическо бижу на Сливен – реновираната крепост "Туида" – спечели надпреварата за годишната награда на Министерството на туризма в категорията "Туристическа атракция/обект". За отличието бяха номинирани 20 обекта в страната, а победителят бе определен с гласуване в интернет, което приключи в полунощ срещу 19 декември.
Публикация във вестник "ТРУД"  


22.12.2016
Наградата на крепост "Туида" поставя Сливен на картата на туризма в България

Статуетка "Златна роза " получи Късноантична и средновековна крепост "Туида" за първото място в конкурса на Министерството на туризма в категория "Атракция/обект". Това стана на официална церемония по връчване на Годишните награди в туризма за 2016 година.
Публикация в "ДАРИК"  


19.12.2016
Държавни награди за туризъм: Късноантична и средновековна крепост "Туида" – гр. Сливен е "Туристическа атракция/обект" на 2016 година

Късноантична и средновековна крепост "Туида" – град Сливен бе обявена за "Туристическа атракция/обект" на 2016 година на официалната церемония по връчването на Годишните награди в туризма, организирана от Министерство на туризма.
Публикация във "ФОКУС"  


19.12.2016
крепост "Туида" спечели престижна награда, ръководителят на обекта благодари за подкрепата

След оспорвано онлайн гласуване, туристическият обект завоюва първото място в категория "Туристическа атракция/обект" в конкурса на Министерството на туризма.
Публикация в "ТОПНОВИНИ БГ"  


21.12.2016
Наградата на крепост "Туида" поставя Сливен на картата на туризма в България

Статуетка "Златна роза" получи късноантична и средновековна крепост "Туида" за първото място в конкурса на Министерството на туризма в категория "Туристическа атракция/обект".
Публикация в "ТОПНОВИНИ БГ"  


21.12.2016
"Туида" – първа в онлайн гласуване за туристически обект

Крепостта "Туида" край Сливен спечели в онлайн гласуване първото място в категория "Туристическа атракция/обект" в конкурс на Министерството на туризма. Това съобщи ръководителят на крепостта Мая Иванова. Конкурсът е за Годишните награди в туризма за 2016 година.
Публикация в "ДНЕС БГ"  


22.12.2016
Крепостта "Туида" избрана за най-добра туристическа атракция за 2016 година

Крепостта "Туида" край Сливен спечели в онлайн гласуване първото място в категория "Туристическа атракция/обект" в конкурса на Министерството на туризма. За отличието бяха номинирани 20 обекта в страната, а победителят бе определен с гласуване в интернет, което продължи близо две седмици.
Публикация в "Блиц БГ"  


6.9.2016
Историята оживява на крепостта Туида в Сливен

Чували сте за магията на Синята планина и знаете, че Сливен е градът на 100-те войводи. Но сигурно малко от вас са се докоснали до тайните на античната крепост "Туида".
Публикация в саита на Министерството на туризма на Република България  




Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени