6.12.2016  Светлините на Коледната елха пред сградата на общината
в Сливен грейнаха на 6 декември 


Източник: www.sliven.bg.
Светлините на Коледната елха на пл. "Цар Освободител" в Сливен грейнаха на 6 декември. В тържеството се включиха децата на Сливен, със специалното участие на Крисия Тодорова.

Водещи бяха Ивайло Киров /11 клас/ и десетокласничката Камелия Василева от Природо-математическата гимназия "Добри Чинтулов", актьори от ученическия театър с ръководител Веселина Симеонова.

В концерта на открита сцена пред сградата на общината малките балерини от балет "Барби" при Военен клуб, с ръководител Силвия Терзиева, изпълниха "Танц на снежинките". Децата от детска градина "Мак", с музикален учител Звезделина Попова, изпяха "Песен на играчките" и "Зная кой е". 4 годишната Зорница Костова от детска градина "Божур" рецитира стихотворение за Коледа.

Танцова програма поднесоха малчуганите от детския фолклорен ансамбъл "Българче" при Основно училище "Христо Ботев" и Народно читалище "Хаджи Димитър – 1937", с ръководители Станка Иванова, Иван Добрев и Десислава Стойкова. Кметът Стефан Радев поздрави децата на Сливен и заедно с тях отброи минутите в очакване на запалването на светлините на Коледната елха. Той пожела заслужени подаръци от Дядо Коледа, много здраве. "И нека родителите Ви да продължават да се гордеят с вашите постижения. Пожелавам весели и светли празници", каза кметът.

.





Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 СЪБИТИЯ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени