26.11.2016  "Есен по ноти" в Сливен


Източник: Агенция Седмица - Сливен.
Позоваването на източника е задължително.
  

Първи Национален фестивал "Есен по ноти" за формациите за поп и рок изпълнители към Военните клубове в страната ще се проведе в Сливен. Над 100 деца от цяла България ще участват във формата, съобщи музикалният педагог и ръководител на Школата за поп и рок изпълнители "Ритъм" Елена Пеева.

Фестивалът започва днес в 12.00 часа и ще продължи до 17.00 часа. Всеки клуб ще има време от 30 минути, в които изпълнителите да представят своите песни, като оценката ще бъде цялостна. Освен индивидуални изпълнители, на сливенска сцена ще могат да се изявят дуети и групи. Награждаването ще бъде от 19.00 ч. На сцената на Военния клуб ще се изявят състави към шест Военни клуба в страната, като специален гост ще бъдат изпълнителите от Велинград.

"Това ще е първи фестивал на състави от млади поп и рок изпълнители към Военните клубове в страната. Лого на "Есен по ноти" е Европейското дърво на 2014 г. - Стария бряст. Затова и в комисията, която ще оценява изпълнителите са авторите на песента за Стария бряст - поетесата Ники Комедвенска и композиторът Хайгашот Агасян" - допълни Елена Пеева.

Идеята на организаторите е Националният фестивал "Есен по ноти" за формациите за поп и рок изпълнители към Военните клубове да е ежегоден, като още през 2017 година ще се провежда в два дни и с повече участници. Организатори на най-новото музикално събитие в Сливен са Школата и Военен клуб - Сливен.


Празници, фестивали Театър Куклени спектакли Други представления
Концерти Изложби Спортни прояви Клубни мероприятия Още събития...
Месечен културен афиш Календар на събитията Изминали събития
 КОНЦЕРТИ   


<< Начало
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com    
Copyright © 2024,  Инфо Туризъм Сливен,  Всички права запазени