logo
<< полезно
 
VIP - Sliven Ltd


ВИП-Сливен ООД е туроператор предлагащ индивидуални и групови пътувания и преживявания в България и чужбина по модерен и гъвкав за клиента начин онлайн през 3 портала - www.VisitSliven.com, www.BestBulgariaDeals.com и www.VisitBulgariaOn.com и на място в нашия офис в град Сливен. Ние сме един от най-големите туроператори за входящ туризъм на чужденци в България - еко, селски приключенски, винен, гурме, културно-исторически, устойчив, планински и др. като покриваме цялата територия на страната.

Развиваме туризма в Сливен и областта и сме единственият туроператор, който предлага незабравими пакети на българи и чужденци. Освен това за български граждани предлагаме в България и чужбина ВИП пътувания, корпоративно обслужване, самолетни билети, круизи, хотелски резервации, коли под наем, организиране и ивенти и семинари, билети за атракции и концерти, къмпинги и много нестандартни продукти във всеки един от 4-те сезона.

Цените, които предлагаме са доста под очакванията на клиентите и можем да се вместим във всеки бюджет, заради нашето ноу-хау и модерният начин по който работим.


Разполагаме с програма за лоялни клиенти, които ползват големи отстъпки и безплатни услуги и продукти в цял свят и предлагаме отворени подаръчни ваучери подходящи за сватби и всякакви поводи.

Екипът на туроператора, ръководен от един от световно признатите експерти в туризма Христо Янев е внимателно подбран - висше образование в туризма, дългогодишен опит, лъчезарност и гъвкавост, защото за нас клиента е на 1-во място.

Заповядайте за да се уверите сами!

Адрес: гр. Сливен, ул. Мишо Тодоров 7-Г-1,
Телефон: 044 622707 и 0878 387038,
E-mail: office@visitsliven.com
и oferti@bestbulgariadeals.com
Website: VisitSliven BestBulgariaDeals VisitBulgariaOn
Facebook:      LinkedIn:

Туристическа агенция "ДОРИС"

Бюрото за комплексно туристическо обслужване "ДОРИС" предлага пакети от екскурзии в страната, както и маршрути по Ваш избор за индивидуални, групови и ученически екскурзии и почивки. Можем да Ви предложим оферти на най-реномираните туроператори за екскурзии и почивки по цял свят. Индивидуални и групови програми по Ваш избор. При нас можете да си закупите автобусни билети за цяла Европа ( представители сме за Сливен на всички фирми, обслужващи редовни автобусни линии в Европа ), самолетни билети на всички авиокомпании за цял свят. Можем да Ви изготвим и задължителната медицинска застраховка за пътуване извън страната, както и да нправим индивидуална или групова хотелска резервация за желаното от Вас място.

Адрес:ул. "Димитър Добрович" 2А; Телефон: 044 622 424 - автобусни билети 044 662 423 - самолетни билети
Факс: 044 622 000 - факс Мобилен: 0887 308 141 - автобусни билети 0887 688 677 - самолетни билети
E-mail: doris.bg@abv.bg
Website: <А href="http://www.doris-bg.com/" title="Туристическа агенция 'Сливен турс'" target="_blank" class="nav1www">www.doris-bg.com

Tуристическа агенция "4Травел"


Туристическа агенция "4Травел" предлага на своите клиенти различни услуги, свързани с организацията на техните индивидуални, групови и бизнес пътувания.

Агенцията предлага:
• Екскурзии на водещите туроператори на българския пазар Почивки
• Самолетни билети на всички редовни и нискотарифни авиокомпании
• Чартърни полети
• Автобусни билети за цяла Европа
• Почивки в България на планина, море и в СПА-курорти
• Хотелски резервации в цял свят.

Адрес: Сливен, бул."Христо Ботев"1-Е-1 /срещу паркинг на административен вход на Окръжна болница/,
Телефон: 044 58 20 40, Мобилен: 0878 35 11 10, Facebook:
E-mail: office@4travelbg.com , Website: www.4travelbg.com

Туристическа агенция "Бохемия"


Туристическа агенция "Бохемия" е туроператор и туристически агент, специализиран в организацията на културно-познавателни туристически програми, почивки, конгресни и семинарни пътувания и пътнически услуги.

Адрес: бул. "Хаджи Димитър" № 4; Телефон: 044 66 21 01
E-mail: sliven@bohemia.bg, Website:www.bohemia.bg

Туристическа агенция
"Сливен турс"
Туристическа агенция "Сливен турс" е специализирана в организиране на детски екскурзии, еко и сини училища, детски празници, дискотеки, спортни и приключенски програми.

Разполагаме с квалифицирани туристически аниматори. За гостите на Сливен от страната и чужбина предлагаме туристически обиколки на града и региона (Жеравна, Медвен, Котел).

Редовните клиенти на "Сливен турс" получават карта за 5% отстъпка за всички заявени от тях услуги. Ако искате да си отдъхнете от ежедневните грижи или да се забавлявате – ние ще ви помогнем!.

Адрес: гр. Сливен, ул. "Елисавета Багряна" 1-Б-1; Телефон: 044 588 648, Мобилен: 0888 325 919
E-mail: sliven_tours@abv.bg
Website: www.sliven-tours.com