<< Хoтели Къмпинги Къщи за гости Почивни станции Хижи >>


Спортно - туристически
комплекс "Сините камъни"
Уникален по своето местанохождение и като желана база за спорт, туризъм и активен отдих, Спотно-туристически комплекс "Сините камъни" се намира в самото сърце на природен парк "Сините камъни", в природната забележителност Карандила, привличаща всекидневно множество туристи. Достъпът до Спортно – туристически комплекс Сините камъни е улеснен от лифта, който свързва целогодишно Сливен с природния парк.

Комплексът е истинска перла на интериорното изкуство, което посетителят не очаква да открие сред възхитителната девствена природа в природния парк. Тук намира всичко, което душата и сърцето му поиска – чудна флора и фауна с непокътнати ендимични видове, забележителности, които карат дъхът да притихне. А наред с тях модерна база и вкусна храна, приготвена всекидневно в популярната за всички в Карандила – Фурната, която с аромата на домашен хляб и сладки е любимо място за посетителите на планината и в делник, и в празник.

Греяно вино, апетитни ястия от топла и студена кухня, кулинарни деликатеси – това е част от всекидневната листа, която прави Фурната в кулинарна атракция и дестинация за любителите на домашно приготвената кухня.

Задушевна атмосфера, гостоприемство и богат асортимент са поредния сюрприз, който ви очаква в този оазис на девствена природа и изискан лукс.

Адрес: местност "Карандила"
Телефон: 0884 777 596
E-mail: info@sinitekamani.bg
Website: http://sinitekamani.bg
Почивна станция "Декотекс"


Почивна станция "Декотекс" е разположена в местността "Карандила" на тихо и живописно място, обградено с гори и красиви поляни.

Разполага с 51 места – 17 стаи с по 3 легла. Всяка стая е със самостоятелна тоалетна и баня, парно отопление, топла вода и телевизор.

Станцията предлага на гостите си различни забавления: електронни игри, билярд и тенис на маса, а в близост има футболно игрище, бар и дискотека. За любителите на слънчевите и водни бани има малък открит басейн пред станцията.

Станция "Декотекс" е подходяща за почивка, краткотраен отдих и зелени училища през цялата година. Има вьзможности за ловен туризъм и риболов, както и разходка с планински водач по туристически маршрути из Сливенската планина.

Чистият вьзух и прекрасната природа правят това място неповторимо.

Телефон: 044 66 70 42, 0898 313 884
Website: www.bluestones-decotex.sliven.net
Хотел "Флоранс"


Семеен хотел Флоранс, Сливен разполага с леглова база от 16 места.

Хотел Флоранс се намира в непосредствена близост до гр. Сливен. Разположен е в сърцето на балнеоложкият комплекс Сливенски минерални бани. Предлага СПА /хидромасажна вана, басейн, сауна, парна баня

Адрес: Сливенски Минерални бани
Телефон: 0887 866 192
Балнео хотел "Жива вода"


Почивна станция Жива вода в Сливенски минерални бани се намира на 285 км. от град София и на 13 км. от град Сливен.

ПС "Жива вода" предлага 74 легла, разположени в 33 стаи и 2 апартамента. Всяка стая има тераса, самостоятелен санитарен възел, оборудвана е с телевизор. Интернет в целия хотел. Капацитетът на ресторант "Жива вода" е 60 места.
П С "Жива вода" разполага с конферентна зала с 40 места. Центърът за рехабилитация включва: балнеология – лечебни вани, тангентори, перлени вани, субаквална вана и лечебен басейн; сауна; парна баня; физиотерапия - електро и светлолечение; масажен кабинет; лекарски кабинет.

Показания за лечение: стомашно-чревни заболявания; чернодробно-жлъчни заболявания; заболявания на опорно-двигателен апарат; заболявания на периферната нервна система.

Адрес: 8840, Сливенски Минерални бани 1
Телефон: 045 112 809, 0878 104 394
E-mail: pro_jiva_voda@abv.bg

 


Тел. + 359 44 611 123   Контакт 
Е-mail: tourism.sliven@gmail.com     << Начало
Copyright © 2024,  ИнфоТуризъм Сливен,  Всички права запазени